Feel Good Friday

Feel Good Friday

Iedere maand is er een Feel good friday bij Balance Your Day. Een avond voor jezelf, om daarna heerlijk ontspannen het weekend in te gaan. Iedere maand is er een ander thema, zoals bijvoorbeeld Yoga-Nidra, Meditatie, Relax en Restore of de Yoga Vitaminen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk dus juist ook als je geen les volgt bij Balance Your Day ben je van harte welkom.

 

 

22 februari – Je dagelijkse dosis yoga.

De Feel Good Friday van februari staat in het teken van je dagelijkse dosis Yoga ( ook wel de yogavitaminen of yogacapsules genoemd). Yoga is veel meer dan alleen je lichaam in een bepaalde houding brengen en wat het nog meer is ga je deze avond ervaren.

Ademhalingsoefeningen, meditatie, yoga-nidra, yoga-houdingen/series en mantra’s zijn de verschillende yoga-capsules die je, als je ze dagelijks of regelmatig doet, kunnen helpen om te ontspannen en in balans te blijven.

Tijdens deze avond ervaar je wat goed bij je past en hoe je verschillende onderdelen zou kunnen combineren tot een dagelijkse beoefening van yoga. Of je nu een geoefend yogi bent of “a new kid on the block”, deze avond is geschikt voor ieder niveau, geeft nieuwe inspiratie en is sowieso een heerlijk moment voor jezelf.

Er zijn nog 5 plekjes vrij.

Locatie; balance your day- heerhugowaard
Datum; vrijdag 22 februari
Tijd; 19.45u-21.45u
Kosten; €15 pp incl thee en gezond hapje

 

22 maart – Meditatie, mantras en mudras

Meer informatie volgt.