Feel Good Friday

Feel Good Friday

Iedere maand is er een Feel good friday bij Balance Your Day. Een avond voor jezelf, om daarna heerlijk ontspannen het weekend in te gaan. Iedere maand is er een ander thema, zoals bijvoorbeeld Yoga-Nidra, Meditatie, Relax en Restore of de Yoga Vitaminen. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk dus juist ook als je geen les volgt bij Balance Your Day ben je van harte welkom.

Vrijdag 7 juni
Rite of the womb – VOL
De Rite of the Womb, ook Baarmoeder rite genoemd is een mooie zachte manier om je vrouwelijke kracht te (her)vinden. In een veilige kring van vrouwen delen wij deze ochtend onze gedachtes, ervaringen en helpen we elkaar te helen. Ook ontvang je de inwijding, De Rite van de Baarmoeder, ook wel 13e Munay Ki genoemd. Het is een oude traditie van natuurvolken die nu de wereld over gaat. Vrouwen geven elkaar hiermee hun veerkracht en zachtheid door.Deze rite is voor ALLE vrouwen, ook als je geen baarmoeder meer hebt of in de overgang bent. We werken met de vrouwelijke energie en deze gaat immers nooit verloren.
Jouw bijdrage: €45,-
Inclusief koffie, thee, lekkers, begeleiding, de inwijding en reader.

Alle plekjes voor deze special zijn bezet.
*
Vrijdag 12 juli en vrijdag 19 juli 
Relax en Restore XL
Tijdens deze special zoeken we de ultieme ontspanning op door de heerlijke combinatie van Restorative Yoga, meditatie/visualisatie, ademoefening en yoga nidra. Fijner kan je niet beter aan je weekend ( of zomervakantie!) beginnen.
Vrijdag 12 en vrijdag 19 juli, 20.00u – 22.00u
17,50 euro per persoon, inclusief thee iets lekkers en gebruik van materialen.
Leden van Balance Your Day betalen 15 euro
Voor deze special op 12 juli geldt een wachtlijst
Voor deze special op 19 juli kan je nog aanmelden
Aanmelden kan via tessa@robez.com