Coaching

Stroomt het niet lekker in je leven? Loop je steeds tegen dezelfde dilemma’s aan of zijn er dingen die je tegenkomt die jouw functioneren nadelig beïnvloeden? Verlang je naar meer authenticiteit, rust van binnen en ruimte innemen voor jezelf? Lijkt het je fijn om daar al wandelend in de natuur met een coach over te praten?

Ik loop dan graag een eindje met je mee om te kijken wat er om aandacht vraagt en wat op dit moment echt belangrijk voor je is. Ik begeleid je om te onderzoeken wat er in de weg zit, wat er je belemmerd om nog niet helemaal vanuit jouw eigen waarheid en kracht te kunnen leven.

De gesprekken worden al wandelend uitgevoerd, waarbij de natuur actief wordt ingezet. Het in de natuur zijn zorgt er voor dat je weinig afleiding hebt en kalmer wordt. Daarbij luister ik naar jou, met open, nieuwsgierige en betrokken aandacht, en gebruik krachtige oefeningen die helpen je bij de kern van jouw dilemma  te brengen. In een traject van verschillende momenten waarin we samen komen, lopen we letterlijk en figuurlijk een pad en werken we naar  nieuwe inzichten en een plan waarmee jij voor jezelf stappen verder kunt zetten.

Vanaf voorjaar 2019 kan je natuur coachings sessies boeken.