Mind-Walk

Mind-Walk

Mind-Walk is een buitentraining waarbij lopen en mindful bewegen gecombineerd worden met oefeningen uit yoga, mindfulness, ademhalingsmethodes en meditatie. Een moment voor jezelf om te ontspannen en op te laden en technieken te leren die je thuis kunt gebruiken om, ook in het dagelijks leven, meer te kunnen ontspannen en bewuster te leren zijn. Mind-Walk is geschikt voor iedereen die 3 tot 5 km kan lopen en in beweging kan zijn. Alle oefeningen zijn uit te voeren op eigen nivo, je hoeft niet heel lenig of sterk te zijn. In series van verschillende trainingen wordt iedere week een ander thema aangesproken. Je komt zowel mentaal als fysiek in beweging, je wordt bewuster, meer ontspannen en kalmer. Daarnaast geeft bewegen in de natuur een extra dimensie; je laad je op in de zon en door de wind waait je hoofd makkelijker leeg. Door de weken heen zie je de natuur en omgeving veranderen, wat je bewuster maakt en meer in het nu laat leven. Mind-Walk is daarom bijzonder geschikt voor mensen die veel binnen zitten, veel vanuit hun hoofd leven of burn-out achtige klachten ervaren of herstellende zijn van een burn-out.

Zet jij deze stappen naar meer balans?

Verschillende vormen van Mind-Walk training

Mind-Walk mini 

Dit is een training waarbij je in het kort kennis maakt met de basisprincipes van Mind-Walk. De thema’s zijn aandacht, bewustwording en verwondering. In 3 opeenvolgende lessen van 75 minuten leer je 2 wandeltechnieken en enkele eenvoudige oefeningen die je ook in het dagelijks leven goed kunt toepassen. De training is inclusief gebruik van materialen, thee na afloop en een klein kadootje voor thuis gebruik.

Deze training volg je voor 30 euro all-in

Mind-Walk basic

In deze training van 5 weken ( bijeenkomsten 75 minuten) behandelen we 4 Mind-Walk looptechnieken en daarnaast is er meer aandacht voor verschillende oefeningen die je zowel lichamelijk als geestelijk in beweging brengen. Bij de basic training ontvang je wekelijks één inspiratie-appje dat er voor kan zorgen dat je tussen de trainingen geprikkeld wordt tot meer ontspanning en bewustwording. De Mind-Walk basic heeft als onderwerp de elementen – aarde-water-vuur-lucht-ruimte. Een verrassende training die je laat inzien waar en hoe je de elementen tegen komt in de natuur en jezelf. De training is inclusief gebruik van materialen, wekelijks inspiratie-appje,  thee na afloop en twee keer een klein kadootje voor thuis gebruik.

Deze training volg je voor 55 euro all-in.

Mind-Walk compleet

De Mind-Walk compleet training beslaat 8 wekelijkse bijeenkomsten van 90 minuten, waarbij iedere week een ander thema aangesproken wordt. De thema’s sluiten op elkaar aan en vormen samen een geheel waardoor je iedere week weer een stapje verder groeit, bewuster wordt en leert hoe je meer mindful ( met aandacht) in het leven kunt staan. Je komt meer uit je hoofd en in je lijf en met meer kracht en zelfvertrouwen kies je je makkelijker wat goed voor je is. Tijdens de training is er volop tijd en aandacht voor de verschillende oefeningen die je zowel fysiek als mentaal in beweging laten komen. Waarbij je kunt ontspannen, geinsprireerd wordt maar ook vragen kunt stellen of vertellen wat je tegenkomt. Je leert tools die je in het dagelijks leven goed kunt inzetten en die zorgen voor meer balans.  Er worden verschillende thema’s behandeld waaronder ont-moeten en ontspannen, ( innerlijke) kracht, dankbaarheid en balans. Na iedere training ontvang je een mail met extra informatie en een opdrachtje voor een thuis. Ook ontvang je 2 tot 3 keer per week een inspiratie-appje om je bewustzijn en ontspanning te vergroten. Deze complete training is inclusief gebruik van materialen, wekelijkse mail en inspiratie-appjes, thee na afloop en 5 bijpassende kadootjes voor thuisgebruik.

Deze training volg je voor 105 euro all-in.

Klik op deze link voor het rooster en start data van de trainingen.