daar ben ik weer!

header balance 4

Het is even geleden, maar hier ben ik weer!  De afgelopen maand was volledig gevuld met de yoga-opleiding die ik volgde. Het was intensief, maar ook heel erg leerzaam en interessant. Ik heb ontzettend veel nieuwe inspiratie en ideeen heb opgedaan en ik kan niet wachten om ze in de praktijk te gaan brengen. Maar mijzelf kennende is het juist nu goed om niet meteen stel op sprong met allerlei nieuwe dingen te beginnen. Even bewust de tijd nemen om alles goed kan laten bezinken, plannen bedenken en het examen voor de opleiding voorbereiden.

 


Voor balanceyourday.nl heb ik ook allerlei nieuwe dingen in mijn hoofd, waarvan de opzet voor een nieuwe lay-out er alvast eentje is. Verder zal het hier nog wel wat rustig(er) blijven en “under contstruction” blijven.  Vind je het leuk om op de hoogte te blijven, volg dan de facebook-pagina van balanceyourday.nl.

Tot snel!

x

Tessa

Geef een reactie