Handig om te weten

Als je les volgt bij Balance Your Day zijn er een aantal dingen handig om te weten.

Betaling van het lesgeld kan contant in de studio betaald worden ( geen pin aanwezig) of overgemaakt worden naar: NL22RABO0143708554 tav T.Pronk. Een week voor het einde van het huidige blok ontvang je een factuur voor het nieuwe blok. Wil je wisselen van aantal lessen, geef dit dan graag 2 weken voor de start van het nieuwe blok aan. Bij later aangegeven wisselingen worden kosten in rekening gebracht.

Je schrijft je in voor een vaste les,  in principe reken ik er op dat je die les komt volgen. Wil je ( een keer)  van lestijd wisselen dan is dat meestal geen probleem maar hoor ik dit wel graag (mondeling in de studio, telefonisch of per sms/app, geen facebook aub!) minstens 24 uur van te voren. Meestal is er plek om te schuiven maar het kan zijn dat een les vol is. Meld het dus op tijd om teleurstelling te voorkomen

In principe wordt er in de schoolvakanties ( behalve de kerstvakantie en 3 of 4 weken zomervakantie) doorgaand les gegeven. Balance Your Day houdt zich het recht voor om vakantiedagen of persoonlijke afspraken in te plannen door het jaar heen.
Tijdens deze weken schuiven de lessen op en beslaat een blok dus meer weken. Een enkele keer is er geen ruimte voor doorschuiven en worden de uitgevallen lessen als korting op het vorige blok verrekend.

De voordeur van de studio is standaard gesloten, aanbellen kan vanaf 10 minuten voor aanvang van de les op de onderste bel op de intercom rechts van de deur. Ik kom dan open doen of de deur opent automatisch. De lessen beginnen altijd op de aangegeven tijd. Zorg er dus voor dat je op tijd bij de yogastudio bent, op die manier kan je ook even rustig ” landen”.
Tijdens de les wordt de deur niet meer open gedaan, behalve als je via de app of telefonisch hebt aangegeven onderweg te zijn en maximaal 5 minuten verlaat bent.

Draag comfortabel zittende kleding; een legging/sportbroek met een shirtje en vestje dat aan of uit kan. Een omslagdoek is soms ook prettig tijdens mediteren. Schoenen zijn niet nodig. Yoga beoefen je op blote voeten of eventueel sokken.

Tijdens de les kan er niemand van buitenaf de studio betreden. Jassen, tassen, schoenen, sleutels en mobiele telefoon mag je daarom in de lounge achter laten, deze zijn in de yogaruimte niet toegestaan. Telefoons ook graag op stil!

Balance Your Day kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade of kwijtraken van eigendommen van cursisten. Neem daarom alleen het hoognodige mee naar de yogales.

Bij Balance Your Day zijn voldoende matten, kussens en dekens aanwezig. Deze worden regelmatig gereinigd of gewassen. Een eigen yogamat meenemen kan uiteraard. Een handdoek of kleedje heeft mijn voorkeur niet, ivm wegglijden en te weinig grip maar mag uiteraard wel. Een speciale yogadoek kan ook heel fijn zijn.

Veel mensen volgen yogales voor rust en ontspanning. Dit is ook het uitgangspunt van de lessen bij de Yogaklas. Respecteer dit door je, voor tijdens en na de les rustig op te stellen en wat meer afstand te houden als een ander blijk geeft geen behoefte te hebben aan een praatje.

Dank je wel voor je medewerking en tot in de studio!